Παναθηναϊκός: Ο Ουναΐ και ο Βιτόρια κρατάνε ζωντανή τη μεταγραφή Ημερομηνία:
Σήμερα 2/8/2025, 16:56 - Εμφανίσεις: 14
Ο Παναθηναϊκός με την επικείμενη απόκτηση του Ανάς Ζαρούρι από τη Λανς, έχει μία έξτρα ποιοτική λύση στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στο «10» εν όψει των αναμετρήσεων με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ρουί Βιτόρια και συγχρόνως, ο Πορτογάλος προπονητής θα αναμένει έναν συμπατριώτη του Ζαρουρί, τον Αζεντίν Ουναΐ.
Η υπόθεση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού συνιστά και την πιο σημαντική εκκρεμότητα για το club.
Γιατί εκτός από την αξία του Ουναΐ και το γεγονός πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, είναι ένας παίκτης αγαπητός στον κόσμο που η παραμονή του στην Αθήνα θα συνοδευτεί από ανάταση ηθικού στις τάξεις των οπαδών.
Από τις αρχές Ιουλίου και έπειτα, ο Ουναΐ προπονείται με τις «ρεζέρβες» της Μαρσέιγ, κατόπιν απόφασης της διοίκησης.
Ο Ιταλός προπονητής Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ενημέρωσε εγκαίρως τον Μαροκινό άσο πως δεν τον υπολογίζει και θα ήταν προτιμότερο να μετακομίσει σε νέο εργασιακό περιβάλλον.
Πάντως, η αποχώρηση του Ουναΐ από το Βελοντρόμ έχει κολλήσει την επιμονή του ποδοσφαιριστή να μείνει στην Αθήνα.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); 🚨Azzedine Ounahi et Faris Moumbagna continuent de se préparer avec l’équipe réserve 👀 #TeamOM #MercatOM pic.twitter.com/qZYUGoDnGO — JF_FT266 (@Jf_FT266) August 1, 2025googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); Ο Ουναΐ θέλει πολύ τόσο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, που έχει απορρίψει ασυζητητί κάθε άλλη προοπτική, με αποκορύφωμα την πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας.
Η ρωσική ομάδα είχε συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ στα 12 εκατομμύρια ευρώ και πρόσφερε στον 24χρονο μεσοεπιθετικό 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όμως ο Ουναΐ δεν διαπραγματεύτηκε καν… Παρότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ισχυρίζονται ότι πλέον ασχολούνται με άλλους παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην ίδια θέση, από τον περίγυρο του Ουναΐ τονίζεται πως έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.
Η πλευρά του Μαροκινού ποδοσφαιριστή αναμένει άλλη μία κίνηση του Παναθηναϊκού προς την Μαρ...